Over CB Technics

CB Technics is gestart als samenwerking tussen twee oud collega’s, maar vooral vrienden, die al sinds 2005 samenwerken in de warmtebehandelingen van metaal. In 2012 kwam het idee om een bedrijf op te richten waar we ons werk konden uitvoeren naar de visie die wij erop hebben. Inmiddels hebben wij onze diensten uitgebreid met een flensmanagement afdeling waar wij  torque en tensioning uitvoeren.

Onze visie

Wij gaan voor kwaliteit en service

Doordat we in de jaren veel projecten hebben mogen draaien hebben we ook een heel veel kennis opgedaan. En kunnen we u in al uw warmtebehandelingen die de procedure voorschrijft ondersteunen.

“Geen las is te klein en geen werkstuk is te groot”

Krijg exact de resultaten die u wilt
We werken met de laatste digitale technologie als het om registratie gaat. Dit betekend geen papieren rompslomp en ellenlange papieren grafieken.

De apparatuur

Wij zijn in het bezit van eigen apparatuur welke we zelf in onze werkplaats onderhouden, testen en repareren.

Ovens

De afmetingen van de ovens die we tot onze beschikking hebben gaan tot 18 meter en gewichten tot 100 ton, de maximale temperatuur is 1400°c en de behandeling worden 24 uur gemonitord.

Uw professionele
Partner

Door de uitgebreide expertise en werkervaringen kunnen wij u adviseren over de juiste procedures en werkwijzen. Desgewenst maken wij voor u de procedure, noodzakelijk voor het behoud van uw kwaliteitstandaard.

U ontvangt van ons altijd een heldere prijsopgave en duidelijke factuur waardoor u krijgt waar u om vraagt en volgens Hollandse principes geen cent te veel betaald!

Door de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen wij razendsnel reageren en de service verlenen waar u op wacht. CB Technics is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar.

Zoals u kunt verwachten van een professionele partner zijn wij gecertificeerd volgens VCA en beschikken wij over moderne apparatuur.

Zijn wij binnenkort ook uw professionele partner? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis met ons te maken en de mogelijkheden te bespreken!

N

VCA Gecertifceerd

N

Moderne apparatuur

N

Kennis van materialen en processen

N

Korte lijnen

N

Flexibel

N

Afspraak is afspraak

N

Scherpe prijzen

N

Wij denken met u mee

N

Heldere offerte zonder verrassingen achteraf

Adres

CB Technics
Brouwershavenstraat 12
2652 GS Berkel en Rodenrijs

Telefoon

+31 (0)10 840 4187

E-mail

info@cbtechnics.eu